sábado, 23 de julio de 2016

La Rondalla oberta a la Garriga

Hola a tothom,
 
Malgrat que la Rondalla no para de realizar activitats, volem que el treball de difusió de la música popular i tradicional mediterrània i dels nostres instruments no passi desapercebut per als veïns del nostre poble. 
Per això el passat dia 19 de juny la Rondalla va canviar el seu lloc habitual d'assaig i es va traslladar a la Torre del Fanal, i al fantàstic projecte cultural que es desenvolupa en aqull espai, realitzant un assaig concert obert a tots els que hi vulguessin participar.
 
 
A més també els passats dies 2 i 3 de juliol va participar a la Fira d'Entitats 2016 de la Garriga, on va trobar un magnífic  aparador per mostrar la feina que porta a terme. El dia 3 per la tarda a les escales del Patronat va actuar per a tot el públic assistent.
 
 
Salutacions,

La Rondalla a terres tarragonines

Hola a tothom,
 
Els passats dies 4 i 5 de juny, la Rondalla va actuar a terres tarragonines. 
 
La Rondalla va ser convidada a participar a la XIII Festa de la Cirera de Paüls (Baix Ebre), actuant el passat dia 4 de juny al Casal Municipal de Paüls, dins la programació d'actes organitzats per a la fira. Una de les peces que van interpretar en honor del públic assistent va ser la Jota de Paüls, un dels temes recollits en el nostre Cd,  i que va tenir molt bona acceptació per part del respectable.
 
 
A l'endemà vam actuar a Alcover, en un escenari preciós, a les ruïnes de l'Església Vella, a la vora del migdia en un dia molt assolejat. Amb una acústica molt bona i un públic agraït, tot va anar d'allò més bé.
 
 
 
Salutacions.