jueves, 10 de diciembre de 2015

Concert de Santa Cecília

Hola a tothom,
 
La Rondalla va participar en el tradicional concert de Santa Cecília que es va celebrar a l'església Parroquial de Sant Esteve de la Garriga el passat dia 22 de novembre de 2015 .
Un cop a l'any i en honor a la patrona de la música, les entitats musicals del nostre poble es reuneixen per actuar conjuntament en torn a un nexe en comú, que en aquesta ocasió ha estat la música composta per les dones.
Enguany l'encarregat d'organitzar el concert ha estat el Cor Sarabanda, participant en total onze entitas garriguenques amb diferents temes: la Societat Coral L'Aliança amb la Dansa de Narcisa Freixas, la Coral Ariadna amb Què volen aquesta gent de Maria del Mar Bonet, els Bernats Pescaires del Congost amb Sortim a la Mar d'Antònia Vilàs, el Cor Batega amb Avi de Judit Neddermann, el Cor Sarabanda amb Ave Maria d'Eva Ugalde, el cor Flors de Tardor amb Mare vull ser pescador d'Antònia Vilàs, el grup Hostiam Laudis amb Salve Regina,  la Coral de Nivell Professional de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich amb  Tens un amic de Carol King, el grup Gospel Joy amb Man in the mirror de  Siedah Garret i Glen Ballard, l'Escolania Parroquial de Sant Esteve amb The seven last words of Christ i per últim la Rondalla que per aquest concert va estrenar un nou tema: Vals coix a la Rambla de Guida Sellarès.
 
Per acabar tots els grups van interpretar, sota la dirección de Mariona Castelar, el tema l'Ametller de Narcisa Freixas.
 
Salutacions,
 
 
 

La Rondalla és notícia

Hola a tothom,
 
Amb motiu de la presentación del CD "Vaixells de Paper" i de la participació a la Fira Mediterrània de Manresa, la Rondalla ha sortit a diversos mitjans de comunicació com al periòdic "El 9 nou",
 
 
al programa radiofònic de Catalunya Ràdio "Mans",
 
 
 o a la revista Enderrock.
 
 
Us deixo els enllaços perquè podeu donar un cop d'ull.
 
Salutacions.
 
 

18 Fira Mediterrània de Manresa


Hola tothom,
 
La Rondalla Puiggraciós va actuar el passat dia 18 d'octubre a la 18a. Fira  Mediterrània de Manresa a la carpa de la Taberna Estrella Damm on va representar el seu espectacle "Vaixells de Paper", un dels espectacles seleccionats per l'Espai A per a participar  a la fira d'enguany.
La Fira Mediterrània de Manresa és un aparador de l'actualitat de la cultura popular catalana i de les músiques de la zona del mediterrani i del món, i enguany hem tingut l'honor de ser un dels grups triats per formar-ne part d'aquest ventall artístic. 
 
Us deixo algunes fotografíes de l'event.
 
Salutacions.
 
 


Presentació del nou CD "Vaixells de Paper"

Hola tothom,
 
El passat dia 10 d'octubre  la Rondalla Puiggraciós va presentar el seu últim CD "Vaixells de Paper" a la plaça de l'Església  de Sant Pere de Vilamajor, on va interpretar tots els temes que composen aquest nou enregistrament, davant un públic que els va donar una molt bona acollida.
 
 
 
 
La gravació es va realizar a la Sala Municipal La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor.
Aquest és el segon CD de la Rondalla i recull tots els nous arranjaments que el nostre director, Joan Figueres, va preparar per a l'espectacle "Vaixells de Paper".
La Rondalla, al llarg de gairebé dos anys, ha recorregut diferents indrets de Catalunya representant aquest espectacle i com a colofó ha volgut plasmar el seu treball en aquest CD.
Qui escolti aquest nou CD podrà fer un viatge musical i marítim per la música tradicional i popular de tot el món. Es salpa de Catalunya per passejar pel Mediterrani, creuant-lo de cap a cap, per més tard travessar l'oceà Atlàntic, visitant Amèrica del Sud i regresant finalment a terres catalanes un altre cop.
El CD compta amb un tema creat pel famós músic Eliseo Parra, divulgador i renovador de la música tradicional espanyola, anomenat L'Havanera, també conegut com El Peix Enamorat. El tema ha estat arranjat per a rondalla pel nostre director musical, i Eliseo Parra ha participat durant la gravació del CD aportant la seva magnífica veu.
Hem tingut també l'honor de comptar durant la gravació de la col·laboració d'altres grans músics.
Un exemple són els percusionistes Arnau Figueres i Dani Farran, els quals donen a la música de la nostra agrupació una nova dimensió, omplint-la de color i de frescor.
Moltes gràcies a tots.
El CD conté els següents temes: Amor de nineta, Si eso fuera, Sans souci, Olé Aragón, Fotoxologia, Bir Demet Yasemen, Ausencia, Amarraditos, Alfonsina y el mar, Peix enamorat, Vals-Jota de Sant Celoni i Jota de Paüls.
 

Totes aquestes peces han estat arranjades per a la Rondalla pel nostre director musical Joan Figueres, el qual ha fet un treball meravellós que mereix ser escoltat. Aquest és el convenciment que té la Rondalla.
Salutacions.