viernes, 25 de septiembre de 2015

Mostra d'entitats de 11S15

Hola a tothom,

El passat dia 11 de setembre la Rondalla Puiggraciós va participar a la Mostra d'Entitats que amb motiu de la Diada organitza Gent de la Terra i que es va celebrar al passeig Lluís Companys davant l'Arc de Triomf a Barcelona. 
Aquesta mostra va aplegar una representació d'entitats d'arreu de Catalunya, sent la seva tretzena edició, i la primera vegada que la Rondalla hi participava. Entre d'altres activitats, enguany a la fira ha hagut des de tallers infantils a presentacions de llibres, des d'activitats relacionades amb les danses a músiques populars catalanes, i és aquí on la Rondalla va tenir cert protagonisme, ja que durant la jornada vam actuar dos cops a una de les carpes centrals de la mostra, podent donar a conéixer el nostre treball dels darrers mesos al nombrós públic barceloní i al d'altres contrades de Catalunya  que visitaven Barcelona amb motiu de la festa nacional. 

Salutacions,

Enregistrament del nou CD de la Rondalla: "Vaixells de Paper"



Hola a tothom,
Durant els primers dies d'aquest mes de setembre la Rondalla Puiggraciós ha estat enregistrant el que será el seu pròxim CD, el qual tindrà com a títol: "Vaixells de Paper". La gravació s'ha realitzat a la Sala Municipal La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor.
Aquest és el segon CD de la Rondalla  i recull tots els nous arranjaments que el nostre director, Joan Figueres, va preparar per a l'espectacle "Vaixells de Paper".
La Rondalla, al llarg de gairebé dos anys, ha recorregut diferents indrets del país representant aquest espectacle i com a colofó ha volgut plasmar el seu treball en aquest CD.
La presentació del CD es portarà a terme el pròxim dia 10 d'octubre de 2015 a les 21.30 hores a l'església de Sant Pere de Vilamajor, on la Rondalla interpretarà tots els temes del nou enregistrament.
Esteu convidats!
Salutacions,