domingo, 21 de junio de 2015

Más actuaciones durante esta primavera

Hola a todos:

La Rondalla el pasado dia 9 de Mayo actuó en las Bodas de Oro de los padres de Merce, una de las bandurristas de nuestra agrupación. La celebración cogió a sus padres por sorpresa, los cuales ignoraban que esa noche iban a estar celebrando esos cincuenta años de casados en compañía de la familia y de muchos amigos. La celebración se llevó a cabo en el restaurante Torre del Pla de Llerona y la Rondalla también colaboró en la fiesta, pudiendo Merce dedicar a sus padres la actuación. ¡Enhorabuena y que cumpláis muchos años más juntos en felicidad!

 
Al dia siguiente la Rondalla también tuvo el placer de colaborar en la fiesta que se hizo a los mayores de nuestro municipio con motivo del día de la Hospitalidad de Lourdes. Nuestros mayores disfrutaron de una comida de celebración especial que se llevó a cabo en el gimnasio de la Escuela Giroi y también entre otras actuaciones la de la Rondalla.
 
Un placer poder también poner nuestro granito de arena en este tipo de actos.
 

 
  
Un saludo a todos.

Actuació al teatre de l'Ametlla de Merola

Hola a tothom,
 
El passat dia 19 d'abril la Rondalla va finalitzar el cicle de representacions del seu espectacle "Vaixells de Paper" amb motiu de la 4a. temporada de l'Espai A, actuant al Teatre de l'Ametlla de Merola a la comarca del Berguedà.
A banda del públic que va acompanyar la Rondalla i del qual l'agrupació vol agrair la seva presència, aquesta representació va ser diferent a les altres perquè va ser enregistrada per les càmeres de la Televisió del Bergadà.
Us deixem el vídeo de l'actuació.

Salutacions a tots,
 


Cinquantè aniversari de dos dels nostres llaüts

Hola a tothom,
 
La Rondalla Puiggraciós com sabeu es va formar l'any 1976 per nens de l'Escola Puiggraciós de la Garriga i fundada pel mestre de l'escola i actual component,  José Antonio Escriche. 
A l'actual Rondalla encara en formen part alguns dels nens que al 76 iniciaven aquella nova aventura musical, però, clar, han passat els anys i aquells nens ja no són tan nens. 
De fet la secció de llaüts acaba de celebrar els cinquantens aniversaris de dos components de la Rondalla. En Joan i en Patri acaben de complir cinquanta anys. Com passa el temps!
 
Moltes felicitats de part de tota la Rondalla! 
 
I darrere vostre hi ha més a punt de complir la cinquantena.
 
Salutacions a tots,