sábado, 21 de marzo de 2015

XVIè Festival de Música de Cardedeu

Hola a tots,

El passat cap de setmana es va celebrar el XVIè Festival de Música de Cardedeu, coincidint amb la celebració del centanari de l'entitat organitzadora, l'Agrupació Coral Cardedeuenca.  
Enguany han participat aritstes de la talla de Judit Neddermann, l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, el grup les Claus de Jade, el Cor de Cambra ARSinNova i la Rondalla Puiggraciós.
La Rondalla va actuar en dues ocasions. Durant la presentació del festival, el passat dia 5 de març, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu i  també el dissabte passat, com a espectacle dins la programació del festival, amb el concert "Vaixells de Paper". 
Aquesta segona actuació estava prevista de fer-la a l'aire lliure, però el temps no va acompanyar, i llavors es va realitzar en el recinte tancat del cinema teatre l'Esbarjo, davant un públic nombrós, malgrat les circumstàncies climatològiques.
Us deixo a continuació amb retalls de premsa comarcal i dos videos de Televisió de Cardedeu.

Salutacions,








jueves, 5 de marzo de 2015

Actuacions a Sant Just Desvern i a Sarrià

Hola a tothom,

Els passats dies 22 de febrer i 1 de març la Rondalla va actuar, respectivament, a l'Ateneu de Sant Just Desvern i al teatre de la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona, dintre de la programació elaborada per l'Espai A i davant un públic generós i agraït.
Gràcies a tots, públic assistent i ateneus, per donar-nos l'oportunitat de poder compartir la nostra música amb vosaltres.

Salutacions,



Promocionant l'Espai A

Hola a tothom,

Potser heu vist aquesta cunya a TV3 o al Canal 33 Recomana. Si no, mireu que bé quedem a la tele.

Salutacions,