sábado, 31 de enero de 2015

Feliç aniversari

Hola a tothom,

La Rondalla va sorprendre a un altre antic component de l'agrupació el passat dia 23 de gener durant la seva festa d'aniversari. En aquesta ocasió era la festa d'en Toni López, antic component que s'encarregava de la percusió. Aquest cop no va tocar amb nosaltres el bombo, com quan erem petits, però s'ho va passar molt bé i nosaltres també. 
Una abraçada molt forta i per molts anys. 

Salutacions,


Festa de presentació de la 4a. temporada de l'Espai A

Hola a tothom,

El passat 22 de gener, la Rondalla va participar a la presentació oficial de la 4a. temporada de l'Espai A, la qual es va realitzar a l'edifici de l'antiga fàbrica Damm a Barcelona.
Durant la presentació es van donar a conèixer els divuit espectacles seleccionats i els setze ateneus que formen part de la programació. Enguany han estat seleccionats quatre grups de cant, cinc de dansa, cinc de teatre i quatre de música, que realitzaran en total unes seixanta actuacions.
La Rondalla en formarà part de la programació amb l'espectacle "Vaixells de Paper" i actuarà en els següents escenaris:

- 22-02-2015 a les 18:00 hores a l'Ateneu de Sant Just Desvern.
- 01-03-2015 a les 18:00 hores a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona.
- 02-05-2015 a les 19:00 hores al Teatre de l'Ametlla de Merola.

La Rondalla també va actuar durant la festa de presentació, al igual que el l'Esbart  Dansaire de Mollet del Vallès i el Cor Cantabile.
Us deixo amb algunes fotografies de l'acte.

Salutacions,







Concert del guitarrista Pau Figueres (II)

Hola a tothom,

Tal i com anunciàvem al darrer post d'aquest blog, el passat dia 18 de gener el guitarrista Pau Figueres ens va visitar  al nostre local d'assaig i va oferir-nos un magnífic recital ple de diversitat musical, on va  anar combinant tant peces composades per ell i que incorporarà en el seu pròxim CD, com d'altres clàssiques, flamenques i d'arrel popular.
En Pau Figueres va actuar davant d'una sala omplerta d'amics i amants de la bona música, acompanyat també en diverses ocasions de la percussió del seu germà Arnau.
El públic va tenir la oportunitat de gaudir d'un gran concert i d'un guitarrista espectacular que es rifen artistes de la talla de  Marina Rosell o Toti Soler, entre d'altres, i del que augurem una gran carrera plena d'èxits i reconeixements.
L'experiència per nosaltres ha estat molt enriquidora i esperem en un futur poder convidar a d'altres artistes perquè puguin compartir la seva música amb els seguidors dels instruments de plectre i corda polsada.
Moltes gràcies Pau per la teva visita i pel teu art.
Salutacions,




miércoles, 7 de enero de 2015

Concert del guitarrista Pau Figueres

Hola a tothom,
 
Quan la Rondalla es va constituir com a entitat es va proposar com a objectiu principal la promoció i difusió de la música de plectre i dels seus instruments en el sentit més ample.
A aquesta fita es pot arribar seguint molts camins, ben diferents.
En d'altres ocasions la Rondalla ha organitzat concerts en què a banda de la nostra agrupació, han actuat i ens han acompanyat d'altres grups.
En aquesta ocasió, la Rondalla no serà protagonista, farem de públic, i us volem convidar a que podeu disfrutar amb nosaltres de la música d'en Pau Figueres, un magnífic guitarrista que s'està obrint lloc ràpidament en el món de la música del nostre país i també a nivell internacional, amb una solvència i mestratge excepcional.
La Rondalla està esperant amb candeletes que arribi el moment, i us convida a que assisitiu a aquest concert que celebrarem el pròxim diumenge dia 18 de gener al nostre local d'assaig, als baixos de la biblioteca municipal de la Garriga Núria Albó, l'accés és des del carrer Sant Francesc.
L'entrada serà gratuïta, però com que el local és petit, us demanem que ens envieu un correu electrònic a rondallapuiggracios@gmail.com per confirmar la vostra assistència.
Esperem que us animeu i ens acompanyeu.
 
Salutacions, 
 

Sopar de Nadal 2014

Hola a tothom,
 
Com cada any, la Rondalla va celebrar un sopar per celebrar les festes de Nadal, el qual va donar  inici al període de vacances.
Aquest any el vam celebrar després d'actuar a l'Esplai de la gent gran de la Garriga, el passat dia 28 de desembre, al Casino del nostre municipi.
Tots, components i familiars, ens vam aplegar al voltant de la taula i ens vam acomiadar  fins passades festes, quan reprendrem els assajos.
La Rondalla espera que hagueu tingut unes felices festes y us desitja tot el millor per aquest nou any que acabem d'encetar.
 
Salutacions,


Concert al Centre de la Gent Gran l'Esplai

Hola a tothom,
 
El passat dia 28 de desembre la Rondalla va actuar a la sala de l'Esplai de la Garriga.
Sempre és un plaer tenir com a públic als socis d'aquesta entitat, els quals, quan la Ronadalla els ha visitat, han mostrat sempre una especial sensibilitat per la musica de plectre i pel so dels nostres instruments.
Gràcies per la bona estona que vam passar plegats i desitgem a tot el públic assistent  al concert, i a tots els que esteu llegint aquests post, que hagueu passat unes bones festes de Nadal i que tingueu  
un feliç any 2015.
 
Salutacions,