jueves, 4 de diciembre de 2014

Festa Major d'Hivern de Sant Andreu de Samalús

Hola a tothom,
 
El passat dissabte, 29 de novembre, la Rondalla va participar als actes de la Festa Major d'Hivern de Sant Andreu de Samalús, amb un recital del seu nou repertori realitzat a l'església de Samalús.
La Rondalla va fer un passeig en vaixell per la música de diferents païssos de la Mediterrània i del continent americà, durant aproximadament una hora, aprofitant la magnífica sonoritat del lloc  on estàvem.
Després de l'actuació, mentre sopava l'agrupació, una companya va rebre una sorpresa molt agradable en forma d'instrument musical. Enhorabona, Mercè!
 
Us deixo amb algunes fotografies i amb la notícia de l'esdeveniment a VOTV.
 
Salutacions,  

 
 



 
 
 

Concert de Santa Cecília a l'església parroquial de Sant Esteve

Hola a tots,

El passat 29 de novembre, a les 17 hores, es va celebrar el tradicional Concert de Santa Cecília que les agrupacions corals de la Garriga porten a terme cada any a l'església parroquial de Sant Esteve de la nostra localitat.
En aquesta ocasió va ser el cor Gospel Joy de la Garriga qui va organitzar l'event, on van participar dotze entitats musicals locals que van interpretar, cadascuna, un tema relacionat amb el cinema o amb els musicals teatrals, davant un públic que omplia de gom a gom l'església.
La Rondalla ha estat la primera vegada que hi participa en aquest esdeveniment musical i ho va fer estrenant al seu repertori una peça pertanyent a la pel·lícula grega Ftojologia  de l'any 1965, tema musical amb el mateix nom que el film i del compositor greg, Stavros Xarchakos.
Com a cloenda, tots els participants vam interpretar "l'Himne dels Pirates" de l'obra teatral Mar i Cel.

Us deixo amb algunes fotografies.

Salutacions,