lunes, 24 de noviembre de 2014

Celebració de Santa Cecília a l'Escola Tagamanent

Hola a tots,
 
El passat divendres, 21 de novembre, la Rondalla va celebrar en companyia de tota l'Escola Tagamanent de la Garriga, Santa Cecília, patrona de la música.
Com altres vegades, la rondalla sempre que ha pogut col·laborar amb les escoles de la nostra localitat ho ha fet, i aquesta ocasió ha estat amb els nens de l'Escola Tagamanent, que van omplir el teatre municipal el Patronat, lloc on van actuar.
El nostre  director, en Joan Figueres, va explicar als nens com són els intruments que toquem, les seves característiques, la seva sonoritat, el seus rars noms, i entre explicació i explicació, la Rondalla va fer un petit repàs al seu repertori, podent escoltar aquest menut públic la música que fem.
Nosaltres vam gaudir el moment i la canalla, des de pàrvuls als més grans, també van passar-ho força bé.
 
Salutacions,  

Aniversari d'una rondallera i sortida a Camps

Hola a tots,

Dues cosetes breus.
El passat dia 01 de novembre vam sorprendre a una antiga component de la nostra agrupació que complia anys, la Conchi. Va ser un plaer poder estar present a la seva festa d'aniversari i compartir aquells moments tan macos, com si fossim de la família.
Enhorabona Conchi i tant de bo poguem celebrar plegats molts més aniversaris.
 
Per altra banda, a l'endemà la Rondalla va dur a terme una sortida a terres del Bages, concretament a Camps, petita localitat propera a Manresa, on vam passar el dia assajant en companyia de l'Eli i la seva família. Bona companyia, bons moments musicals i bon menjar.
 
Salutacions,
 


domingo, 23 de noviembre de 2014

La Rondalla és notícia: retalls de premsa i de ràdio.

Bon dia a tots,

La Rondalla Puiggraciós ha estat notícia els darrers dies amb motiu del concert al CAT, el concert a l'església de la Sagrada Família d'Igualada i l'inici del nou curs musical. No només a premsa escrita d'àmbit comarcal, també hem estat protagonistes a les ones hertzianes. Han parlat de nosaltres a programes com Mans de Catalunya Ràdio o a la Primera Pedra de  RAC1. 
Us deixo amb aquests retalls de premsa, amb fotografies de les entrevistes i amb les gravacions dels programes radiofònics. Comproveu que macos sortim a les fotos i que bé que sonem per la ràdio.
 
Salutacions,

 
 
 
 
 


Infoanoia.cat


 
Regió 7
 

 
El 9 Nou