miércoles, 30 de abril de 2014

Concert de Presentació del Grup Nous Indrets

Hola a tothom,

El pròxim 01 de juny a les 17:30 hores a la Fàbrica a Santa Eulàlia de Ronçana es presentarà el grup Nous Indrets, un grup coral i instrumental, de la nostra localitat veïna  que interpreta cançó popular, marinera i música folk.
 
La primera part del concert la durà a terme la Rondalla Puiggraciós, que donarà peu a l'actuació d'aquest magnífic grup vallesà i per últim, i com a comiadament, interpretaran les dues agrupacions conjuntament, dues peces populars gregues.
 
Us hi esperem,
 
Salutacions,
 


III Festival d'Orquestres de Plectre de Sant Vicenç dels Horts (2a. part)

Hola,
 
La Rondalla Puiggraciós de La Garriga va presentar les seves noves cançons al III Festival d'Orquestres de Plectre (bandúrries, llaüts, mandolines i guitarres) celebrat el passat diumenge 27 d'abril a St Vicenç dels Horts.
 
Amb un repertori molt original, fresc i variat i sota la direcció de Joan Figueres, la Rondalla, ha confirmat la seva progressió i reafirmat el seu caràcter al costat d' agrupacions tan reconegudes com la Laudística Harmonia de Saragossa o Plectrum Garrosa de Sant Vicenç, amfitriona i organitzadora del Festival.
 
La bona sintonia i compenetració existents entre les tres agrupacions ha culminat amb la interpretació conjunta d'una composició que ha situat sobre l'escenari més de 50 músics.
 
Us deixo amb un vídeo de la Rondalla interpretant la peça "En la Huecha" de José Antonio Esteban i amb diverses fotografies de l'event.
 



Aquestes són unes fotografies de l'acte de recepció a les orquestres.
 

 

 
Aquesta és una fotografia de l'assaig conjunt de les tres agrupacions de la peça anomenada "Vacaciones" de F. Hermida.

Aquestes són fotografies del dinar de germanor efectuat  amb motiu del festival.
 
 

 
Els fundadors de Plectrum Garrosa, Frederic Gomez, i  de la Rondalla Puiggracios, José Antonio Escriche. 
 

El nostre director musical Joan Figueres, en companyia de José Antonio Esteban, i un membre de l'Agrupación Laudística Harmonía.
 
 

José Antonio cantant jotes amb el tenor de Laudística Harmonía.
 


Per últim, un detall de l'actuació i del lliurament de records.
 
 



Salutacions.

miércoles, 16 de abril de 2014

III Festival de Orquestas de Plectro de Sant Vicenç dels Horts

Hola a todos:
 
El próximo 27 de Abril de 2014 a las 18:30 horas, se celebrará en la localidad de Sant Vicenç dels Horts, concretamente en el teatro del Ateneu Familiar en la calle Riu, 5, el III Festival de Orquestas de Plectro de Sant Vicenç dels Horts.
Este festival organizado por nuestros amigos de la Agrupación Musical Pléctrum Garrosa de Sant Vicenç, contará con la presencia de la Orquesta Laudística Harmonía de Zaragoza, con los organizadores del festival y con la Rondalla Puiggraciós.
Desde aquí os animamos a que no os perdáis este evento musical, que por sus naturaleza se ve en contadas ocasiones por nuestras tierras. 
 
Un saludo,

 


Celebració de l'assaig obert

Hola a tots,
 
El passat diumenge 13 d'abril a les 19:00 hores vam celebrar un assaig obert a l'auditori de l'Escola Municipal de la Garriga per a qualsevol persona que tingués interés per conèixer les característiques dels nostres instruments, per saber com es desenvolupen els nostres assajos i per conèixer les darreres peces que hem preparat per al nostre repertori.
El públic va poder escoltar en primícia les següents peces:
1.- Si eso fuera (Bolero) de Max Havart / Arranjament de Joan Figueres
2.- Amor de nineta (Vals) de Max Havart / Arranjament de Joan Figueres
3.- Absència (Cançó) de Teofilo Chantre & Goran Bregovic / Arranjament de Joan Figueres
4.- Amarraditos (Vals peruà) de Belisario Pérez & Margarita Durán / Arranjament de Joan Figueres
5.- En la huecha de José Antonio Esteban
Els aplaudiments, la bona acollida del públic assistent d'aquestes noves melodies i la bona sintonia entre els membres de la Rondalla es van posar de manifest.
 
Moltes gràcies a tots,
 

jueves, 10 de abril de 2014

Assaig obert

Hola a tots,

El pròxim diumenge 13 d'abril a les 19.00 hores, portarem a terme a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música de la Garriga, situat a la plaça del Silenci,  un assaig obert al públic.
Qualsevol  persona interessada en descobrir les peculiaritats de la música dels instruments de pols i pua: bandúrries, mandolines, llaüts, mandoles i guitarres; ho podrà fer, escoltant com preparem les darreres peces del nostre repertori, durant l'assaig que portarem a terme diumenge vinent.
 
Salutacions,

 


Barbacoa musical

Hola a todos:
El pasado 9 de marzo la Rondalla llevó a cabo una salida lúdica, musical y culinaria, en las instalaciones de Can Canal en Aiguafreda en compañía de sus familias.
Pasamos un fantástico día, disfrutando de un clima primaveral, en pleno contacto con la naturaleza.
Buena carne a la brasa, buena bebida y arropados de buena gente.
También la música fue protagonista después en la sobremesa.
 
Saludos