jueves, 13 de diciembre de 2012

Agenda navideña

 
 
Hola:

La Rondalla Puiggraciós tiene durante estas fiestas navideñas previstas varias colaboraciones musicales en  La Garriga y en Tagamanent.
A continuación os las pasamos a detallar:

- El próximo domingo 16 de Diciembre de 10 a 14 horas en Tagamanent, en la pl. de la Vila, la Rondalla participará en la Ecofira de la Joguina, en un taller de villancicos para niños.
- El jueves 20 de Diciembre de 15 a 16.15 h, actuación para los alumnos de la Escola Puiggraciós, en la misma escuela de La Garriga.
- 25, 26, 29, 30 de Diciembre y 12 de Enero, a las 19 horas, colaboración en la obra teatral "Els Pastorets Somien" en el Teatro Municipal de La Garriga El Patronat.

- El domingo 13 de Enero de 2013, a las 16 horas, concierto en el Asil Hospital de La Garriga.

Un saludo a todos

viernes, 7 de diciembre de 2012

Celebració de Santa Cecília a l'Escola Pinetons

Hola a tots,

El passat divendres, 23 de novembre, la Rondalla Puiggraciós va visitar l'Escola Pinetons de la Garriga per celebrar amb els nens Santa Cecília, la patrona de la música.
Com ha fet ja diverses vegades, la Rondalla col·labora amb les escoles del nostre poble per difondre la música que fan els nostres instruments.
Així doncs, en aquesta ocasió vam actuar davant els nens de pàrvuls de l'escola Pinetons. La Rondalla va interpretar diverses peces de musica tradicional; va explicar als nens que són un llaüt, una bandúrria i una guitarra; i ells també van poder directament manipular i tocar aquests instruments.

Encantats de col·laborar amb les escoles i de passar una estona amb els nens,

A la fotografia surt la Rondalla amb l'Elena, la mestra música de impulsora de l'activitat.

Salutacions a tots,

sábado, 1 de diciembre de 2012

Nuevamente el CD es noticia

Hola a todos:

Con motivo de la edición de nuestro CD y del concierto de presentación la Rondalla volvió a ser noticia en los medios de comunicación comarcales.
El lunes 19 de Noviembre en el periódico "El 9 Nou" salió publicado el siguiente artículo:


Y al cabo de dos días, el miércoles 21 de noviembre, fuimos entrevistados en el programa de radio "107.plom" de la emisora local Ràdio Silenci, donde también actuamos en directo.
Os dejamos unas fotografias de la entrevista.

Saludos


Boda de la hija de un rondallero

Hola a todos:

El día 18 de Noviembre se casó la hija de Juan Ángel Samblás, uno de los componentes de la Rondalla.
La Rondalla quiso felicitar a la pareja en día tan señalado, asistiendo al banquete nupcial y  brindando por los recién casados.

¡Muchas felicidades pareja!




CD "Avions de Paper"



Hola a tots,

Aquesta és la caràtula del CD que el passat dia 17 de novembre la Rondalla puiggraciós va presentar.
S'anomena Avions de paper i recull el treball més rellevant que la Rondalla ha desenvolupat durant aquesta última etapa.
La idea d'enregistrar el CD va sorgir durant el concert que vam realitzar a l'auditori de  l'escola de música de la Garriga el passat 26 de febrer, on vam conèixer a un dels mestres de l'escola de música, en Joan Figueres, que ha estat qui ens va engrescar i qui ha dirigit la gravació i ha aportat detalls tècnics i musicals que li ha donat a tot plegat una qualitat de la qual estem molt contents.
El CD s'anomena Avions de paper, que és el nom d'una de les peces que interpretem, tema extret de la pel·lícula Els nois del cor, que es correspon amb una escena del film en què el mestre abandona l'escola i els nens s'acomiaden llençant avions de paper per les finestres. 
El CD conté diversitat de gèneres: pasdobles, música tradicional mediterrània (catalana, grega...), música clàssica, bandes sonores, etc. Hi ha quinze temes: Alfonsina y el mar (Ariel Ramírez), La vida es bella (Nicola Piovari), Le métèque (Georges Moustaqui), La calma de la mar (N. Guanyabens), Les avions en papier (Bruno Coulais), The easy winners (Scott Joplin), Mazurca antiga (popular), Jota de Aroche (popular), Largo per a dues mandolines (A. Vivaldi), Mazurka (J.A. Esteban), El Padrino (Nino rota), Amparito Roca (Jaume Teixidor), Manha de Carnaval (Luiz Bonfá), Matia Vourkomena (Stavros Xarchakos) i Maria la Portuguesa (C. Cano).
Els arranjaments han estat a càrrec de Joan Figueres, José Antonio Escriche, Miguel Sánchez Barredo i Dimas Lajusticia.  
El segell discogràfic del CD és TempsRecord de Terrassa.

Si el voleu aconseguir us podeu posar en contacte a través del correu electrònic de la Rondalla, rondallapuiggracios@gmail.com , o si voleu a través d'Amazon en el següent enllaç:


Us deixo amb el tema del CD que li dóna nom, Avions de paper.

Salutacions,