sábado, 1 de diciembre de 2012

CD "Avions de Paper"



Hola a tots,

Aquesta és la caràtula del CD que el passat dia 17 de novembre la Rondalla puiggraciós va presentar.
S'anomena Avions de paper i recull el treball més rellevant que la Rondalla ha desenvolupat durant aquesta última etapa.
La idea d'enregistrar el CD va sorgir durant el concert que vam realitzar a l'auditori de  l'escola de música de la Garriga el passat 26 de febrer, on vam conèixer a un dels mestres de l'escola de música, en Joan Figueres, que ha estat qui ens va engrescar i qui ha dirigit la gravació i ha aportat detalls tècnics i musicals que li ha donat a tot plegat una qualitat de la qual estem molt contents.
El CD s'anomena Avions de paper, que és el nom d'una de les peces que interpretem, tema extret de la pel·lícula Els nois del cor, que es correspon amb una escena del film en què el mestre abandona l'escola i els nens s'acomiaden llençant avions de paper per les finestres. 
El CD conté diversitat de gèneres: pasdobles, música tradicional mediterrània (catalana, grega...), música clàssica, bandes sonores, etc. Hi ha quinze temes: Alfonsina y el mar (Ariel Ramírez), La vida es bella (Nicola Piovari), Le métèque (Georges Moustaqui), La calma de la mar (N. Guanyabens), Les avions en papier (Bruno Coulais), The easy winners (Scott Joplin), Mazurca antiga (popular), Jota de Aroche (popular), Largo per a dues mandolines (A. Vivaldi), Mazurka (J.A. Esteban), El Padrino (Nino rota), Amparito Roca (Jaume Teixidor), Manha de Carnaval (Luiz Bonfá), Matia Vourkomena (Stavros Xarchakos) i Maria la Portuguesa (C. Cano).
Els arranjaments han estat a càrrec de Joan Figueres, José Antonio Escriche, Miguel Sánchez Barredo i Dimas Lajusticia.  
El segell discogràfic del CD és TempsRecord de Terrassa.

Si el voleu aconseguir us podeu posar en contacte a través del correu electrònic de la Rondalla, rondallapuiggracios@gmail.com , o si voleu a través d'Amazon en el següent enllaç:


Us deixo amb el tema del CD que li dóna nom, Avions de paper.

Salutacions,

No hay comentarios: